مدارک لازم برای صدور ویزای آلمان

توسط: | برچسب ها: , , , , , , , , | دیدگاه ها: 0 | بهمن ۱۸ام, ۱۳۹۶

  • شناسنامه و کارت ملی
  • گذرنامه باید دارای اعتبار بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید.
  • سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید؛ اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.طبق مقررات شینگن، عکس متقاضی بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
  • دعوت نامه؛ دعوت‌نامه ای باید از طریق فردی که شما را می شناسد و مقیم آلمان باشد، برای شما ارسال شود. در صورت نداشتن دعوت‌نامه برگه ای که تاکید می‌کند شما برای تمام مدت اقامت در آلمان هتل رزرو کرده‌اید یا سند مالکیت، قبض مالیات ملکی و یا قبض عوارض سکونت که نشان از این باشد که شما در آلمان صاحب مسکن هستید.
  • اجازه کتبی و رسمی والدین یا قیم قانونی مختص کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می کنند.
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛ دقت کنید که قصد سفر و مدت آن باید با سطح امکانات مالی تناسب داشته باشد. این معیار بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روز های اقامت محاسبه می‌شود.
  • سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع.
  •  گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای کارمندان.
  •  کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز با تاریخ گشایش حساب برای مشاغل آزاد.
  • گواهی کار، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) یا دفترچه حساب پس‌انداز متكفل (شوهر، پدر) با تاریخ گشایش حساب برای اشخاص تحت تكفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان) ؛ کلیه این مدارک باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت مربوطه ارائه شود.
  • گواهی اشتغال به تحصیل مختص دانش آموزان دبستانی ، دبیرستانی و دانشجویان.

ارسال پاسخ

Iran