ویزای آلمان
۲۶اسفند, ۱۳۹۶

ویزای آلمان – German visa

توسط: | برچسب ها: , , , , ,

همه ساله در دنیا عده زیادی به دنبال اخذ ویزای کشورهای عضو شنگن از جمله کشور آلمان می باشند و به همین دلیل igmed در این مطلب قصد دارد تا در خصوص اخذ ویزای آلمان کمی برای شما عزیزان صحبت نماید؛ دلایل زیادی می تواند برای گرفتن ویزای کشورها از سوی مسافران مورد توجه قرار بگیرد که یکی از آن ها، مسئله پزشکی و درمانی می باشد. آلمان به دلیل تمام تلاش های پزشکی و درمانی قابل قبولی که در طول تمام تاریخ انجام داده است، در حال حاضر پرچم […]
ادامه مطلب

۲اسفند, ۱۳۹۶

توصیه هایی برای مسافران آلمان(قوانین و بهداشت)

توسط: | برچسب ها: , , , , , , , , ,

قوانین ۱- قوانین کشور آلمان در رابطه با جرائمی نظیر حمل یا استعمال داروهای ممنوعه و از جمله مواد مخدر و روان گردان بسیار سخت گیرانه است. ۲- برای رانندگی در این کشور می باید گواهینامه ملی آن یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید. (I D P) یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن می توانند بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از ۱۶۰ کشور جهان رانندگی کنند، علاوه بر این، این […]
ادامه مطلب

۲۵بهمن, ۱۳۹۶

ویزای دانشجویی آلمان

توسط: | برچسب ها: , , , , , , , ,

اولین قدم برای تحصیل در آلمان گرفتن پذیرش از کالج یا دانشگاه یا موسسات زبان آلمان است. اما داشتن نامه پذیرش از یک دانشگاه به منزله اجازه ی تحصیل در آلمان نیست، بلکه پس از آن، دانشجو باید برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام نماید و تمامی شرایط اخذ ویزا تحصیلی المان را داشته باشد. شرایط ویزای تحصیلی المان به صورت کامل در این صفحه آورده شده است. دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند، باید برای تحصیل در آلمان از طریق سفارتخانه های آلمان در کشور خود، جهت اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمایند. توجه […]
ادامه مطلب

۱۸بهمن, ۱۳۹۶

مدارک لازم برای صدور ویزای آلمان

توسط: | برچسب ها: , , , , , , , ,

شناسنامه و کارت ملی گذرنامه باید دارای اعتبار بیشتر از ۶ ماه از تاریخ پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. برای تهیه کپی از صفحاتی که مهر ویزا در آن خورده است و صفحات اول تا پنجم تهیه نمایید. سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید جدید؛ اگر نام همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا درج شده باشد، وجود دو قطعه عکس رنگی از هر یک از آن ها در مدارک الزامی است.طبق مقررات شینگن، عکس متقاضی بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد. دعوت نامه؛ دعوت‌نامه ای باید از طریق […]
ادامه مطلب

Iran